Ryan Schiltmans PT

Kennismaking

Mijn verhaal,
Mijn missie.

Mijn naam is Ryan Schiltmans,
Personal trainer & voedingscoach.

Fitness en voeding heeft een grote invloed op mijn leven gehad. Ik was altijd onzeker, de kleinste van de klas en had moeite met voor mezelf opkomen.

Met behulp van verschillende coaches, cursussen en opleidingen heb ik van mijn frustraties mijn sterke kant en ook mijn passie kunnen maken: fitness & voeding!

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.
Ofja gelukk… ik heb er natuurlijk wel hard voor moeten werken!
Ik vind het een uitdaging om mijn passie over te brengen op andere mensen.

Naast mijn opleiding tot personal trainer heb ik ook de koksopleiding gedaan waardoor ik mijn klanten een goed voedingsadvies kan geven. Deze opleidingen heb ik gedaan omdat ik mijn hele leven al interesse heb in fitness en voeding.

Zelf heb ik al 8 jaar ervaring met krachttraining en ben ik dagelijks in de sportschool te vinden. Naast het geven van personal training bestaat mijn leven uit: ondernemen, fitness, koken, festivals en natuurlijk genieten!

Ik ben zelf altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en ontwikkelingen. Vandaar dat ik personal training ook zo geweldig vindt!
Ieder mens is uniek, heeft zijn of haar eigen uitdagingen en frustraties en heeft een eigen manier van training en coaching nodig.

Met mijn kennis en ervaring wil ik een impact maken op de gezondheid van mijn klanten en de mensen om mij heen. Samen gaan we werken aan een betere toekomst met gezonde voeding en voldoende beweging.

- Missie.

Mijn klantenkring bestaat uit mensen die graag willen werken aan een mooie toekomst met gezonde voeding en voldoende beweging. Mensen die verder kijken dan waar ze op dit moment staan en samen met mij willen streven naar een gezonder leven.

 

- Visie.

Over 5 jaar wil ik een positieve invloed hebben gehad op de leefstijl van mijn klanten en de mensen om mij heen. Mijn focus ligt hierbij op jongeren die willen werken aan hun fysieke en mentale doelstellingen.

Schrijf je in

Vul hieronder je gegevens in, ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

12 + 4 =