Mijn manier van training geven

Training

Bij Ryan Schiltmans PT gaan we altijd voor maximaal resultaat, dat wil zeggen dat we dat we niet alleen op kracht, maar ook op mobiliteit en uithoudingsvermogen trainen.

Wanneer je sterk in conditie bent, heb je ook een goede coördinatie, een goede balans en ben je lenig. Kortom, je bent in evenwicht. En als jij fysiek sterk bent, voel je je ook mentaal onverwoestbaar.

We trainen altijd volgens een schema dat speciaal voor jou doelstelling is gemaakt. Ieder mens is tenslotte uniek, onze training dus ook.

Kracht training

– Stimuleert de stofwisseling.
– Bevordert de spiergroei.
– Goed voor je zelfvertrouwen.
– Meer energie gedurende de dag.
– Vermindert je stress.

Mobiliteit training

– Verbeterd je lenigheid.
– Maakt je gewrichten soepeler.
– Minder gevoelig voor blessures.
– Geef voordelen bij krachttraining.
– Is zeer rustgevend.

Cardio training

– Sneller Gewicht verliezen.
– Conditie verbeteren.
– Goed voor je mentale gesteldheid.
– Echt even lekker gas geven!
– Minder kans op hart- en
vaatziekten.

Personal training

Gestructureerd:
We trainen altijd op basis van jouw beginsituatie en doelstelling.

Effectief:
Zeer gerichte sturing. De professionele ervaring zorgt voor een snel en duurzaam resultaat.

Persoonlijk:
Je doet het niet alleen, samen zorgen we ervoor dat je niet alleen het maximale uit de training haalt maar ook elke training als een feestje ziet.

Motivatie:
Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en corrigeert.

Efficient:
Omdat de training altijd 100% op jouw doelstelling is gebaseerd bespaar je super veel tijd aan nutteloze training.

Vanaf €30,-

Small group training

Effectief:
De training wordt zo ingericht dat die aansluit op de doelstelling van beide deelnemers. Op deze manier train je super effectief.

Motivatie:
Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en corrigeert.

Plezier:
Met z’n 2e sporten is altijd leuker dan alleen!

Uitdaging:
Omdat je met meerdere mensen dezelfde training doet kun je elkaar uitdagen, motiveren en pushen naar maximaal resultaat.

Budget:
Small group training is goedkoper dan personal training, zo maken we het voor iedereen mogelijk om met een personal trainer te sporten.

Vanaf €17,50

Trainingsschema op maat

Effectief:
De trainingen worden zo ingericht dat ze aansluit op de doelstelling en jouw persoonlijke beginsituatie.

Gevarieerd:
Een verandering in je huidige manier van trainen. Dit zorgt voor meer variatie, plezier en natuurlijk resultaat.

Efficient:
Omdat de training is gericht op jouw doelstelling, bespaar je veel tijd en hoef je niet elke dag uren lang in de sportschool te staan.

Coaching:
Je hebt de mogelijkheid om contact met me op te nemen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de trainingen soepel verlopen.

Resultaat:
Het schema is volledig ingericht op jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren. Daarom kan ik met zekerheid zeggen dat je maximale resultaten gaat behalen in een zo kort mogelijke tijd.

€25,-

Wat mijn klanten zeggen

jouw mening telt!

Bij de duo-personal training van Ryan hebben wij samen de plezier in het sporten herontdekt. Niet alleen trainen we nu met plezier, maar door de persoonlijke aanpak hebben we onze houding, balans en kennis verbeterd en behalen we doelen waar we beide erg lang naar opzoek waren. Ryan denkt erg met je mee, waardoor de trainingen, en zo ook het resultaat, perfect aansluiten op je doelen. Een echte aanrader als je aan jezelf wilt werken in een aangename en fijne sfeer, maar met genoeg uitdaging.

- Benthe & Wietske

In de afgelope 2 jaar heb ik zeer weinig progressie gemaakt met mijn training, ik deed constant dezelfde oefeningen en wist niet precies waar ik mee bezig was. Dankzei het trainingsschema en de goede coaching van Ryan ben ik in de afgelope 4 maanden al 6kg aangekomen en heb ik veel geleerd over training en voeding, daarnaast haal ik ook veel meer plezier uit mijn trainingen!

- Bart

Ondanks dat ik Ryan niet persoonlijk ken, heeft hij toch een super grote invloed gehad op mijn fysiek! Via online coaching, trainingsschema’s en een voedingsplan heeft hij me de juiste richting in gestuurd. Het afgelopen half jaar heb ik een grote switch gemaakt in mijn leven, ik ben van 95kg naar 85kg gegaan en heb het plezier in fitness gevonden, bedankt Ryan!

- Luuk

Schrijf je in

Vul hieronder je gegevens in, ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

6 + 1 =